Residència de gent gran Emera a Lleida

La residència per a persones grans Emera Lleida està situada en el barri Ciutat Jardí, al nord-oest de Lleida, a la sortida de la ciutat per la carretera d’Osca. Es tracta d’un barri residencial de cases unifamiliars, envoltat de zones enjardinades i parcs com el jardí botànic-Arborètum de la ciutat. El conjunt ofereix un entorn natural, tranquil i familiar.

El centre disposa de fàcil accés per la carretera d’Osca (A-22), la sortida de la qual es troba a tot just uns minuts amb cotxe, trobant-se a tan sols 7 minuts del centre de la ciutat i l’estació de trens. Gaudeix de bona connexió mitjançant transport públic gràcies a les línies d’autobús urbà 2,3,5 i 6, trobant-se les parades a 2 minuts caminant des de la residència.

La residència per de gent gran Emera Lleida és un centre familiar que està perfectament integrat en la seva comunitat i que disposa de tota mena de serveis en els seus voltants. A més, se situa pròxim a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i l’Hospital Universitari Santa María.

 • Tipus de Centre: Residència Privada per a persones grans vàlides i dependents.
 • Capacitat: 43 places
 • Centre de dia: 10 places
 • Tipus d’habitacions: 17 habitacions dobles – 9 individuals
 • Jardins exteriors i terrasses
 • Estades Permanents / Estades Temporals (per recuperació, respir familiar, etc.)
 • Servei de rehabilitació / postoperatori
 • Pàrquing privat

Galería de fotos

Instal·lacions del centre:

La residència de gent gran Emera Lleida està construïda en una parcel·la de prop de 7.000 m² dels quals més de 2.000m² constitueixen zones enjardinades per a ús dels seus residents i familiars.

L’edifici es divideix en planta baixa i dues plantes d’ús residencial que compten de diversos espais comuns.

En la planta baixa principal es troben la recepció, la sala d’estar, el menjador, la sala de teràpia ocupacional, la sala multiús i la capella. En aquesta mateixa planta se situen també el Centre de Dia, així com el despatx de Direcció.

Des de la sala d’estar i el menjador es pot accedir directament al jardí privat de la residència. Usuaris i familiars podran gaudir de l’aire lliure i compartir moments agradables amb totes les comoditats.

La primera planta alberga una sala multiús on realitzar tallers i activitats d’animació sociocultural, i un gimnàs dotat de l’equipament necessari per a dur a terme tot tipus de tractaments fisioterapèutics o de rehabilitació. En aquesta planta se situen també els despatxos d’infermeria i del metge, així com la perruqueria.

Les habitacions (dobles i individuals) es distribueixen entre la planta baixa i les dues plantes, totes són exteriors, amb àmplies finestres que permeten una major entrada de llum natural. A més, algunes de les habitacions de la segona planta disposen de sortida a dues àmplies terrasses.

Totes les habitacions estan perfectament adaptades a persones amb mobilitat reduïda i, equipades amb llits articulats elèctrics, televisió, telèfon, calefacció, aire condicionat i sistema d’avís pacient-infermera.

La residència de gent gran Emera a Lleida disposa de bugaderia i cuina pròpies. Els menús s’elaboren íntegrament en la residència, seguint una dieta supervisada pel departament mèdic del centre.

Totes les zones comunes i els espaiosos passadissos de les plantes d’habitacions compten amb calefacció i aire condicionat. La residència disposa d’un sistema de seguretat mitjançant videovigilància en tot l’edifici.

Serveis i activitats de la residència per a persones grans Emera Lleida

Emera Lleida és una residència per a persones grans vàlides i dependents.

El centre compta amb el Model de Cura en l´Acompanyament, propi de les residències de gent gran Emera España, que ofereix una atenció centrada en la persona atenent tant les necessitats derivades de la dependència física o cognitiva com els desitjos i preferències del resident dins d’una vida en comunitat.

El disseny dels recursos i les intervencions tècniques que es realitzen en la residència tenen per objectiu atendre les persones en totes les seves esferes: física, emocional i social.

L’equip professional del centre té una àmplia experiència en el sector i formació específica d’atenció a les persones grans.

 • Atenció Mèdica i Infermeria
 • Serveis i cures d’atenció a persones grans dependents. El centre disposa d’Unitat de Dependència.
 • Servei de fisioteràpia, rehabilitació funcional i postoperatòria.
 • Teràpia ocupacional.
 • Servei de promoció de la salut.
 • Assessorament per a gestionar la Llei de Dependència i diferents tràmits amb l’Administració Pública.
 • Servei d’entreteniment i animació sociocultural.
 • Servei de podologia i perruqueria.

Servei de cuina pròpia, servei d’hostaleria amb elaboració de menú diari seguint les pautes nutricionals adequades per a cada persona.

Emera Lleida

Adreça: Carrer Enric Farreny, 60
Telèfon: 973 224 751
Email: info@emera-group.es

Contactar amb Emera Lleida

No atendrem les sol·licituds d’ocupació enviades a través d’aquest formulari

Los datos obtenidos a través de la cumplimentación del presente formulario serán tratados por Grupo Geriátrico WSenior SL., como Responsable del tratamiento, con la finalidad de atender su solicitud de información, con base legal en la existencia de consentimiento expreso (art.6.1.a) RGPD). Podrá ejercer sus derechos en materia de protección de datos personales dirigiendo su solicitud a dpo@emera-group.es